Happy 8th Monthsary



Tepat pukul 12.00am 6.12.2012 aku dan ilaa telah pun genap bersama selama lapan bulan. Bagi aku, bukan senang nak ada relation yang kekal lama. Banyak dugaan dan perit yang perlu dilalui. Seumur hidup aku tak pernah couple lama macam ni. Paling lama pun 4 bulan. Tu pun macam pfttttttt -,- Aku bersyukur dapat kekal sehingga kini walaupun sukar. Aku tahu ada diantara orang kat luar sana dengki dan sakit hati sangat dengan relation aku ni. Aku tak pernah pun kacau korang. So korang janganlah nak sakai mengacau relation aku. Kalau nak mengata ataupun mengacau lantak koranglah. Yang penting korang bahagia. Aku tak rugi apa-apa pun. Nak bawak mulut pasal aku or ilaa bawaklah sampai lebam, bengkak dan sebagainya. Ada aku kisah? Dah lah. Lupakan pasal haters! Aku harap relation aku ni akan terus kekal sampai ke jinjang pelamin. Insyaallah. Sama-samalah doakan kami. Yang tanak doa tu mungkin belum mandi wajib. Lol -,- Apa pun, Happy 8th Monthsary for us. Iloveyousomuch Ilaa Nabila. Never hate never, never leave never, always love you. Never jerit never! 

Thanks for reading!
Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

Copyright@Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Berdasarkan Kisah Hidup Asyeeq Jamary