akak ku yang tercinta, Meaa Edora











 
malu lah time ni . maklum lah baru first time kite org face to face , yelah selama ni contact dekat handphone or facebook je lah . berdebar-2 giler aku time nak jmpe die ni . bawak geng pulka tu diaorang ni , haha. nasib baik lah aku ni agak sporting oang nya, haha . perasaan . rindu giler aku kat akak aku ni . tapi, aku happy gile dapat jumpe akak ku yg giler-2 n cute ni even sekejap :)
Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

photoshoot


time ni muka aku tak boleh blaa lah . haha . mana tak , yang snap gambar ni ting tong lah . bukan nak cakap 'Stand by 1,2,3 pon . haha :)


semua happy je masa ni . maklum lah . jarang dapat amek gambar ramai-2 ni . masa ni , Elynn Sepett malu-2 nak diri sebelah aku . haha . it's ok lah . fine . haha . senyum kambing seyh aku time ni . cannot go lah . haha :)






aku ni tak habis-2 nak buat mulut macam tu . haaha . tapi, time ni semua posing baik je . faizal azman dengan faka fukuchan je tak posing mcm kiteorg . aduyai . spoil lah korang .





muka aku time ni buruk lah . haha . yang si ikmal domo macam termenung pon ada gak . haha . nyonyah ting cool je mcm model . yang si syafril maer ni tak habis lidah terjelir . potong lidah kau baru tahu . haha .


lunch time . masa ni dekat kebayan . bosan tunggu order tak sampai-2 . dak-2 ni apa lagi . main snap-2 lah sampai lebam . haha .



muka-2 kepenatan . relax dulu . malam tu pulak , kiteorg lepak segget minum-2 . bukan mabuk eh ? haha


ni lah pailang tempat aku . nama dia ikmal domo . dia ni gangster tau . haha . tapi dia baik bhai .

bersama nyonyah ting . baru lepas makan donut . haha :)






boring gila time ni . cs pon dah takde org sangat time ni . so, minum je lah dekat j.co dgn ikmal domo , syafril maer and nyonyah ting .


kelakar bhai muka aku time ni . habis nyonyah ting make-up muka aku . sebenarnya , aku yg suruh dia make-up kan . haha . macam maknyah pon ada jugak aku tgok . haha :)
Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

Copyright@Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Berdasarkan Kisah Hidup Asyeeq Jamary