i love Malaysia

pada tanggal 31 Ogos 1957, negara Malaysia telah merdeka dengan rasminya. saya lahir pada tanggal 14 Disember 1993. saya sangat beruntung kerana telah lahir di negara yang telah merdeka dan aman tanpa perperangan. *eh, apa aku ni? masuk bab sejarah pulok dah. haha.

ni lah profile FB aku masa Malaysia vs Taiwan. wahh, ramai seyh yang pakai default picture gambar bendera MALAYSIA. terharu aku dibuatnya. niat sebenar nak buat semua orang pakai default bendera Malaysia. tapi, ramai yang agak sombong taknak pakai gambar bendera Malaysia. mentang2 lah default masing2 HOT. mana lah nak pakai gambar bendera ni semua. ahaha. ada yang bagi alasan nanti lah, esoklah, ada yang tanya, perlu ke ? tapi yang paling best sekali, ada orang cakap macam ni " apa jadah semuaa pakai DEFAULT BENDERA MALAYSIA ni -,- astaga :D HAHAHA . apa pun tak boleh lah :)  apa2 pun, thanks kepada semua yang support aku and Jol Sepett . WE LOVE MALAYSIA! *kalau gambar tak nampak, klik dekat --> sini

Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

i'm hero :)

semalam aku jadi hero seyh kat bazar jb . smlm ada kes curi duit kat bazar jb . india tu lari2 , then aku tadah kaki je bentes india tu . then, india tu tak dapat kawal larian dia terus jatuh tersungkur. org di sekiling apa lagi , pukul lah india tu ramai2. sampai lah polis yg ada kat bit polis yg dekat2 tempat shisha tu datang tangkap india tu. tapi kaki aku bengkak siak . kaki india tu tak macam besi pulak kan . haha


ni gambar hiasan semata-mata je. tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang sudah meninggal dunia :) haha.

*gambar hiasan. begini lah rupa india tu masa kena pukul dengan orang ramai. kesian dia . tu lah , siapa suruh mencuri. cari lah kerja. banyak kan kerja kosong . jadi pencacai pun ok apa. haha .

begini lah muka si india tu masa kena tangkap dengan polis tu. alahai . kesian dia., alololo buchuk2 . haha . padan muka kau hitam ! :P hehe :) *aku pulak yg lebih :)

Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

elmo elmo elmo

haishh . kenapa lah aku kemaruk sangat dekat binatang ni hah. sampai orang panggil budak elmo pun ada . haha . apa pun tak boleh :)


ni lah first baju elmo ug aku beli kat bazar karat . haha *malu . ni sebelum aku potong bahagian leher . gambar yg dekat bawah ni setelah di potong bahagian leher nya .

macam ni lah rupanya setelah di potong bahagian lehernya . ni pandangan dari depan . pandangan dari belakang boleh tgok gmbar yg kat bawah ni :)
ni lah pandangan dari belakang . sexy bhaii !! haha . kau ada ?
kalau pakai singlet kat dalam mcm ni lah rupanya nnti . tapi ramai yg ckp aku pakai bra . haha . apapuntakboleh . haisss :)

yang dekat tali beg tu kan , nmpak tak ada button elmo ? hah, tu buat sendiri tau . tak main lah beli2 ni sume . bazir duit je. haha .


kasut elmo ? korang ada ? takde kan . haha . ni buat sendiri punya bhaii . takde jual punya . nak tempah ? pon boleh . tapi kena bayaar lah boboii . haha . ok :)

ni topi aku . nyonyah ting plessing jap . haha . tapi topi ni pada Fykaa Sepett skng . hari tu dia bwk balik topi aku . haha . topi ni beli kat kedai . button dia je buat sendiri . haha :)

tengok tu . nmpak tak aku pakai kasut apa ? haha . elmo elmo . kau ada ? haha . dapat snap gambar dengan awek cun pulak tu . nama awek cun sebelah aku ni rosnah . haha . nak kenal dgn dia add dia kat fb ehh .

nmpak tak rantai yg budak baju hitam tu pakai ? hah, tu rantai aku . buat sendiri jgk . haha . malas nak beli . duit takde. haha . ok dah , mengarut sume nya :P
Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

Copyright@Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Berdasarkan Kisah Hidup Asyeeq Jamary