i'm hero :)

semalam aku jadi hero seyh kat bazar jb . smlm ada kes curi duit kat bazar jb . india tu lari2 , then aku tadah kaki je bentes india tu . then, india tu tak dapat kawal larian dia terus jatuh tersungkur. org di sekiling apa lagi , pukul lah india tu ramai2. sampai lah polis yg ada kat bit polis yg dekat2 tempat shisha tu datang tangkap india tu. tapi kaki aku bengkak siak . kaki india tu tak macam besi pulak kan . haha


ni gambar hiasan semata-mata je. tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang sudah meninggal dunia :) haha.

*gambar hiasan. begini lah rupa india tu masa kena pukul dengan orang ramai. kesian dia . tu lah , siapa suruh mencuri. cari lah kerja. banyak kan kerja kosong . jadi pencacai pun ok apa. haha .

begini lah muka si india tu masa kena tangkap dengan polis tu. alahai . kesian dia., alololo buchuk2 . haha . padan muka kau hitam ! :P hehe :) *aku pulak yg lebih :)

Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

Copyright@Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Berdasarkan Kisah Hidup Asyeeq Jamary