ohmygod!! rambut aku nak potongg pendek :


 potong potong!!

potong lagi kasi pendek . errr!!

sedih gila siak nak kena potong rambut :( dah 5 bulan seyh aku bela . then nak potong gitu je . sakit bhaii . bru nak bela rambut mcm Andy Sixx . HAHA . tak sampai hajat aku nak buat mcm tu .

haishh . mak aku lah ni suruh aku potong . err . kena sekolah seyh aku malam smlm . telinga aku dah tak boleh tahan . time tu jugak aku cari gunting . gunting pon nak carik dalam 30 minit . lupa letak mana gunting tu . haha . masa nak gunting rambut tu , Nik Xiao pulak call . takpe . aku layan jap . then dah habis oncall dgn dia aku terus ptong . hmmm . selamat tggal rambut lama . iloveyou rambut . haha :P

....

.....

siapa budak kat atas ni ? haha . mesti semua kenal kan . aku nak buat rambut macam ni jelah lepas ni . haha . okay tak ? tak okay pegi M lah . ada aku kisah . haha


Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

i love hardcore \m/

Alesana
Bring Me The Horizon

A Skylit Drive

A Day To Remember

Asking Alexandria

Attack Attack!

Black Veil Brides

Blessthefall

Brokencyde

Bullet For My Valentine

Casino Madrid

Drop Dead Gorgeous

Eyes Set To Kill

For The Fallen Dreams

From Autumn To Ashes

I Set My Friends On Fire

In Fear And Faith

Job For A Cowboy

Miss May I

Motionless In White

Pierce The Veils

Rise Against

Silverstein

Suicide Silence

The Amity Affliction

The Black Dahlia Murder

The Devil Wears Prada

The Padangs

The Word Alive

Underoath

Walls Of Jericho

We Are The Ocean

We Came As Romans


Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

Copyright@Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Berdasarkan Kisah Hidup Asyeeq Jamary