ohmygod!! rambut aku nak potongg pendek :


 potong potong!!

potong lagi kasi pendek . errr!!

sedih gila siak nak kena potong rambut :( dah 5 bulan seyh aku bela . then nak potong gitu je . sakit bhaii . bru nak bela rambut mcm Andy Sixx . HAHA . tak sampai hajat aku nak buat mcm tu .

haishh . mak aku lah ni suruh aku potong . err . kena sekolah seyh aku malam smlm . telinga aku dah tak boleh tahan . time tu jugak aku cari gunting . gunting pon nak carik dalam 30 minit . lupa letak mana gunting tu . haha . masa nak gunting rambut tu , Nik Xiao pulak call . takpe . aku layan jap . then dah habis oncall dgn dia aku terus ptong . hmmm . selamat tggal rambut lama . iloveyou rambut . haha :P

....

.....

siapa budak kat atas ni ? haha . mesti semua kenal kan . aku nak buat rambut macam ni jelah lepas ni . haha . okay tak ? tak okay pegi M lah . ada aku kisah . haha


Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

Copyright@Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Berdasarkan Kisah Hidup Asyeeq Jamary