new handphone




yeayyy. best nya dapat handphone baru. ini kawan aku yang bagi kat aku. baik gila seyh dia. aku tak mintak pun handphone ni. tapi aku happy gila la sebab dia bagi free kan. bukan senang nak dapat kawan macam tu. dia baik gila dengan aku since dari sekolah rendah sampai lah sekarang. btw, thanks eh, iloveyou lah kawan <3
Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

jyeahh!! i'm single!!


oh yeah!! i am single. 100% single. tak percaya ? tak percaya tanya orang kampung pisang. haha. wahh, ini lah hari yang paling dinantikan aku selama ini. tidak menyangkai nye pun. hadoyy. single is better than taken. tapi taken pun best juga. single lagi lah best. hadoyy. hm, ingat nak cari pengganti. siapa nak jadi pengganti BEKAS gf saya? angkat tangan. haha. takpe, siapa yg nak register sila lah hubungi saya di talian 017-7****** . ok. welcome SINGLE asyeeq <3
Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .


Syeera Sanders <3 aww aww . best lah lagu budak ni. kalau lah aku pandai main gitar macam perempuan ni kan best. boleh berduet dengan dia. aww , mesti sweet kan. haha . lagu ni Suraya Faris yang bagi kat aku . aku try dengar terus minat lagu ni. haha / lah\gu je, bukan orang nya. jangan salah faham . haha . k lah, mandi , byee stalkers :)

Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

Copyright@Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Berdasarkan Kisah Hidup Asyeeq Jamary