new handphone




yeayyy. best nya dapat handphone baru. ini kawan aku yang bagi kat aku. baik gila seyh dia. aku tak mintak pun handphone ni. tapi aku happy gila la sebab dia bagi free kan. bukan senang nak dapat kawan macam tu. dia baik gila dengan aku since dari sekolah rendah sampai lah sekarang. btw, thanks eh, iloveyou lah kawan <3
Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

Copyright@Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Berdasarkan Kisah Hidup Asyeeq Jamary