akak ku yang tercinta, Meaa Edora











 
malu lah time ni . maklum lah baru first time kite org face to face , yelah selama ni contact dekat handphone or facebook je lah . berdebar-2 giler aku time nak jmpe die ni . bawak geng pulka tu diaorang ni , haha. nasib baik lah aku ni agak sporting oang nya, haha . perasaan . rindu giler aku kat akak aku ni . tapi, aku happy gile dapat jumpe akak ku yg giler-2 n cute ni even sekejap :)
Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

Copyright@Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Berdasarkan Kisah Hidup Asyeeq Jamary