Frienddddddddddddddddddddddddddddddds



ok, lama betul kan aku tak update blog ni. actually aku busy sangat. ecehh, macam bussinessman pulak. hikhok. harini aku nak update pasal kawan aku. gambar yang atas sekali tu yang pakai baju hitam tu nama dia Ayim . Actually aku pun baru je kenal dengan mamat handsome ni. Dia baik tak sombong. First meet dekat belakang Prada, Pavilion. At first ingatkan dia ni sombong. Rupa-2nya tak sombong pon. Dia yang tegur aku dulu. Ok then masa tengah jalan-2 around pavi, aku berbual je dengan dia. Berbual macam dah lama kenal pulak. Dia ni best layan kepala, masuk air kadang-2, bandan tough. *jangan perasan ye ayim. hikhok. eh, bila dapat lepak dengan kau lagi hah? rindu siak even baru lepak sama dua kali. haha, apa-2 pun kau terbaik doe. ok, gambar yang kedua tu kawan aku jugak nama dia Chuck . Dia ni aku tak tahu lah apa jenis manusia. kau baik sangat doe. banyak tolong aku masa aku perlukan kau. kita kenal masa bulan puasa dulu. kita kenal kat pavi masa tu aku tengah date dengan Qysha . ok at first aku ingat kau sombong sebab kau memang nampak macam sombong lah. haha. aku ingat lagi kita buka puasa kat restoran cina. berdekak lah weh. semua tempat makan full. main bedal je makan kat restoran cina. apadehal, yang penting kenyang. babi ke tak babi sebat jelah dah lapar. hikhok. lepas buka puasa tu je kita pergo karaoke. tapi aku tak karok pon. then malam tu kita jalan kaki sama dengan Ash balik rumah kau kat Gombak. fuhhh jauh gila siak nak jalan ke rumah kau. sejam pon ada eh. then tidur kat rumah kau. pagi tu sahur kat rumah kau. then esok pagi kau hantar aku dgn Ash sampailah kitaorang naik bas. hehe, baru2 ni masa aku  turun KL pun kau banyak gila tolong aku. kau colourkan rambut aku cantik seyh. then malam tu kita nak pergi private party kat Season Tower tu. then ada rush. semua balik dengan baju serba hitam. haha. kau masuk air jugak eh chuck. haha. chuck, nanti datang jb aku pulak layan kau macam mana kau layan aku masa aku kat kl ok. lebiu kawan :) kat bawah ni ada sikit video yang sempat di rakam oleh paparazzi. enjoy it :)

video

Semua yang tercatat di atas adalah milik Khairul Asyeeq Jamary .

Copyright@Segala Yang Tercatat Di Atas Adalah Berdasarkan Kisah Hidup Asyeeq Jamary